Ons team

Gedreven vanuit een enorme passie voor boekhouding (jij kan het je misschien moeilijk voorstellen 😉) werken onze boekhoudcoaches keihard om jouw boekhouding zo makkelijk mogelijk te maken. Zodra je een samenwerking met ons aan gaat zorgen wij voor een boekhoudcoach die bij jou past. Iedereen is immers anders en dat snappen we! Lees hieronder meer over de boekhoudcoaches en vind jouw ideale match!

Het team van De Boekhoudcoach staat klaar om jou te helpen met al jouw boekhoudvragen.

Hero
 • David

  Boekhoudcoach

  Hi, ik ben David. In 2018 ben ik gestart met De Boekhoudcoach omdat ik vond dat het boekhouden wel wat minder traditioneel mocht. Ik vind het heel leuk om ondernemers verder te helpen bij problemen in hun boekhouding en de fiscale zaken die daarbij komen kijken. Naast De Boekhoudcoach ben ik dol op ondernemen en heb ik inmiddels meerdere bedrijven. Verder heb ik een passie voor fotografie en reizen!

 • Nick

  Marketeer

  Hallo, mijn naam is Nick van Berkum en ik woon samen met mijn vriend in Diepenveen! Ik ben een echte levensgenieter! Ik vind veel leuk, zo kan je mij vinden naast de startbaan van Schiphol of lekker thuis op de bank. Het is leuk om bij De Boekhoudcoach te werken omdat, het een jong en modern bedrijf is. Ik ben verantwoordelijk voor de marketing.

 • Rob

  Strategisch Partner

  Ik ben Rob. Een snelle prater, rasechte verbinder en al bijna 20 jaar ondernemer. Ik kom graag snel tot de kern en zie waar de commerciële kansen liggen voor de klant. Ook ben ik al een aantal jaren investeerder in start ups en doorloop ik graag het groeitraject samen met talentvolle ondernemers.

  Naast het ondernemen houd ik van een potje tennis en ben ik altijd voor een biertje te porren.

 • Wesley

  Administratieheld

  Hi ik ben Wesley, ik ben 19 jaar oud en werk bij De Boekhoudcoach. Ik doe opleiding Junior-assistent accountant en ik heb al veel ervaring opgedaan in het boekhouden bij De Boekhoudcoach. Mijn hobby's zijn voetbal en gamen. Het leukste van het boekhouden is dat elke klant een andere boekhouding heeft, dat maakt het voor mij leuk. En bij De Boekhoudcoach werken is super leuk. Ik heb leuke collega's en leuk werk!

 • Keje

  Administratieheld

  Hoi, mijn naam is Keje Venema en ik ben 20 jaar oud, geboren en getogen in Zuidhorn. Ik doe de opleiding junior assistent-accountant en zit op het moment in mijn laatste jaar, ik doe deze opleiding omdat ik altijd goed geweest ben met cijfers. Ik loop nu stage bij De Boekhoudcoach om meer ervaring te krijgen in het boekhouden. Ik vind boekhouden leuk door het dynamische gedeelte ervan, het is altijd een soort puzzel die je moet oplossen. Mijn hobby’s zijn voetbal, gamen en sporten.

 • Mika

  Administratieheld

  Hoi ik ben Mika de Kam 20 jaar oud en loop momenteel stage bij De Boekhoudcoach. Mede door een klasgenoot Wesley Boon kwam ik hier terecht, want hij ervaarde hier een leuke en leerzame tijd. Mijn hobby’s zijn Gamen, naar auto meets gaan en Hot Wheels sparen en in investeren. Het leuke vindt ik aan een boekhoud kantoor is dat je altijd met verschillende bedrijven hebt te maken en het dus nooit eenzijdig is.