Deze boeken raden wij aan voor jouw bedrijf

Een efficiënt bedrijf runnen doe je niet zomaar. Daarvoor moet je weten wat je kan doen, welke methodes je daarvoor kan gebruiken, wat handige systemen zijn en hoe je je bedrijf dan moet gaan inrichten.

Profit First

Je bent jouw bedrijf gestart vanuit een droom. Een droom die je waar wilt maken. Maar wat is jouw droom? Wil je een goed salaris uit je bedrijf halen? Een bedrijf opbouwen die je ooit kan verkopen? Of wil je dat jouw bedrijf jouw pensioen is?

Om jouw droom te verwezenlijken moet je knokken en alles willen geven. Je moet naar die stip op de horizon toe groeien. Een droom verwezenlijk je nooit in één dag!

Maar wat nou als jouw bedrijf helemaal niet zo goed loopt als het eigenlijk zou moeten. Dat je je hoofd nog maar net boven water kan houden. Dat je aan het eind van de maand twijfel hebt of je nog een salaris kan uitbetalen aan jezelf. Dat je geen idee hebt hoe, en of je ooit een extra pensioen hebt naast je AOW.

Profit First kan jou helpen om je bedrijf te transformeren van een geld slurpend monster naar een geldmachine. En niet alleen jouw bedrijf, maar ook jouw eigen financiën. 

Geen gekke methodes of theorieën, maar een bewezen systeem dat jou helpt om meer grip te krijgen op de geldstromen in jouw bedrijf en je laat nadenken over alle onnodige kosten en “investeringen” die je enkel doet om je winst te drukken. Maar waarom zou je dat willen? Waarom zou je geen winst willen maken met je bedrijf? Hoe zou het zijn als jij winst kan maken én gewoon een pot met geld klaar hebt staan om de Belastingdienst makkelijk te kunnen betalen?

Profit First verandert de manier hoe jij denkt over geld en de financiële kant van je bedrijf. Het helpt jou om meer dan €0 op je bankrekening te hebben staan en geen angst of stress meer te hebben om je financiën

Koop het boek eenvoudig door op de link hieronder te klikken. Je gaat dan naar de website van Managementboek, én je helpt ons om verder te groeien en meer toffe boeken voor jou te kunnen reviewen!

50 Verdienmodellen

Geld verdienen met jouw bedrijf. Klinkt niet zo moeilijk toch? Klopt helemaal! Maar heb jij als eens nagedacht over alle andere manieren die er zijn om geld te kunnen verdienen?

In het boek begin je natuurlijk met jouw positionering. Dat is namelijk de basis om geld te kunnen verdienen met je bedrijf. Als jouw positionering niet op orde is gaan je klanten er niet voor betalen.

Je gaat met een simpele blauwdruk kijken naar de inkomstenstromen die je hebt, maar ook naar welke inkomstenstromen er nodig zijn voor een sterk bedrijf.

Werk jij bijvoorbeeld alleen nog maar uurtje-factuurtje? Dan zijn er zoveel mogelijkheden om jouw verdienmodel uit te breiden naar een breder geheel. Bijvoorbeeld met abonnementen, strippenkaarten of juist hele creatieve en bijzondere modellen.

In dit boek ga je alle mogelijke manieren lezen om jouw producten of diensten te verkopen. Je gaat niet alleen op een leuke manier door alle mogelijkheden heen, maar je krijgt ook nog eens veel voorbeelden.

Daarnaast kan je met verdienmodellen erg leuke combinaties maken. Hier kan je je klanten op een leuke manier mee verrassen en je onderscheiden van de markt.

Uiteindelijk lees je nog hoe een goed team jouw bedrijf kan laten groeien en hoe je op die manier je omzet en winstgevendheid kan laten stijgen!

Maak jij binnen jouw bedrijf binnenkort ook gebruik van alle mogelijke manieren om geld te verdienen?

Koop het boek eenvoudig door op de link hieronder te klikken. Je gaat dan naar de website van Managementboek, én je helpt ons om verder te groeien en meer toffe boeken voor jou te kunnen reviewen!